Начало Автомобили Първи официални снимки на Ламборгини Мурсиелаго LP650-4 Роудстър

Първи официални снимки на Ламборгини Мурсиелаго LP650-4 Роудстър

304
0

Вече са факт и първите официални снимки на новото Ламборгини Мурсиелаго LP 650-4 Роудстър. От това супер Ламбо ще бъдат произведени само 50 бройки и въпреки, че цената все още не е обявена, е повече от ясно, че ще става въпрос за сума с много нули. Най-вероятно обаче въпреки този факт, ексклузивната серия ще бъде разпродадена далеч преди първия екземпляр да напусне производствените халета. Италианското страшилище ще разполага с преработен 6.5-литров V12 агрегат, чиято максимална мощност ще достига 650 к.с. Максималният въртящ момент пък ще е 660 Нм.

V-образният двигател ще предава мощността си и на четирите колела. Така роудстърът ще е способен да развие 100 км/ч за 3.4 секунди, а максималната му скорост ще достига 330 км/ч.

Оранжевият цвят, който е добавен за повече контраст с основната тъмносива разцветка на колата, присъства доста както в екстериора, така и в интериора на автомобила. LP650-4 логотата от двете стани на колата, както и спирачните й апарати също са боядисани в яркия цвят.

Във вътрешността на модела оранжевата тема продължава, като най-забелязващите се оранжеви елементи са планките за смяна на предавките зад волана и шефовете на седалките, стелките и таблото.