Начало Автомобили Първите продадени Шкода Scala вече по пътищата у нас

Първите продадени Шкода Scala вече по пътищата у нас

379
0

Изцяло новият модел на чехите Scala, за който вече споделих своите впечатления, вече е доставен на първите си клиенти у нас и може да бъде забелязан на пътя.

От Шкода смятат, че разполагат с достатъчно аргументи, за да се преборят с основните конкуренти на новият модел КИА See’d, Хюндай  i30 и Рено Megane.  Scala разполага с добра комбинация от модерен дизайн, размери на пътническо и багажно пространство, задвижване, системи за сигурност и свързаност на добра цена. Моделът се предлага с впечатляващо стандартно оборудване дори на базовата си версия, което сме свикнали да виждаме като окомплектовка при автомобили от по-висок клас.

Клиентите могат да избират между четири основни бензинови и дизелови двигателни версии с максимални мощности от 90 до 150 конски сили. Очаква се по-късно през годината да се предлага и вариант на природен газ.

Моделът е на разположение за тестови шофирания в търговските центрове на Еуратек в цялата страна, включително в най-новият търговско-сервизен център, открит в жк Дружба. Може да заявите тестово щофиране на сайта на вносителя и онлайн: skoda-auto.bg