Начало Автомобили Първият български Great Wall H6 ще се продаде над пазарната си цена

Първият български Great Wall H6 ще се продаде над пазарната си цена

48
0
Great Wall,Литекс Моторс,Н6

В рамките на новата си кампания за лансирането на най-успешния SUV в Китай – Great Wall H6, българският автомобилен производител Литекс Моторс организира специален търг за желаещите да притежават първия произведен в България екземпляр. Само две седмици след началото на инициативата, цената на колекционерския автомобил – първия Н6 Made in България, достигна рекордната сума от 56 900,09 лв., като вече е много над пазарната. На сайта има над 1258 наддавания, а участниците продължават да дават предложения.

В рамките на кампанията, от 20 януари за период от един месец, всеки, който желае да притежава първия, произведен в България, Н6, има възможността да наддава за него на специално създаден микросайт: www.myH6.greatwall.bg.  Търгът стартира с първоначална цена от 1000 лева. Горд собственик на ексклузивния, първи български H6 ще стане участникът, предложил най-висока цена към времето на изтичане на срока за участие –  24:00 часа на 16.02.2014 г. Печелившият ще може да избира дали да закупи автомобила в брой или на лизинг.

След приключването на търга новият Great Wall Н6 на Литекс Моторс ще бъде  официално въведен на пазара. Автомобилът ще се предлага на цени до 45 260 лева с ДДС

Great Wall Н6 е ново поколение SUV, отличаващ се с модерна визия и просторен и комфортен интериор. Той е перфектен както за градска, така и за извънградска среда. Моделът се отличава от останалите модели в сегмента, като предлага умела комбинация от технически характеристики и високо ниво на оборудване, придаващи допълнителен комфорт на пътниците. Той разполага с 2-литров, рафиниран и икономичен, комън рейл турбо дизелов двигател, с 6,8 л. среден разход, интелигентно 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, просторен багажник, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и много др.