Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пат Саймъндс започва работа в Sky Sports

Пат Саймъндс започва работа в Sky Sports

63
0

Доскорошният технически директор на Уилямс Пат Саймъндс ще се присъедини към Sky Sports и ще бъде коментатор и анализатор на състезанията от Формула 1 през новия сезон. Специалистът работеше в екипа от Гроув до края на миналата година, а в началото на новата неговата позиция бе заета от Пади Лоу, който дойде от Мерцедес. Саймъндс ще пътува с телевизията за няколко състезания през сезона, първото от което ще е в Австралия.

„Пат ще бъде брилянтна добавка към нашия тим, внасяйки много опит в Sky Sports F1, каза босът на компанията Мартин Търнър. – Неговите знания, експертни познания и страст ще добавят друго измерение на нашите анализи и ще обогатят гледната точка за феновете, които искат да разберат новите коли. В тази сфера на F1 няма друг, който да обясни нещата по-добре.”

Самият Саймъндс добави: „Винаги съм бил впечатлен от качеството и иновациите на предаванията на Sky Sports. Периодът, в който се присъединявам към екипа, е много вълнуващ, като предстои един непредвидим сезон. Всички състезания през новия сезон ще бъдат предавани в Ultra HD качество, което ще добави още драматизъм към случващото се на всеки завой.”