Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Перфектен уикенд за Алонсо

Перфектен уикенд за Алонсо

139
0

Доволен и щастлив от представянето си в Гран при на Италия бе Фернандо Алонсо (Макларън), след като постигна 19-та победа в кариерата си днес на пистата Монца.
Перфектен уикенд за мен – категоричен бе световният шампион. – Понякога нещата просто си вървят в правилната посока. Досега винаги съм имал някакви проблеми на Монца и затова първата ми победа тук е специална. Може би единствено стартът не беше добър – допълни испанецът.
Междувременно Люис Хамилтън се включи в лудницата около шпионския скандал между Ферари и Макларън с изявлението, че историята може да съсипе шансовете му в шампионата.
Ако седнеш и помислиш за това, и аз, и отборът можем да загубим всичко, за което сме се трудили толкова упорито. А когато осъзнаеш подобно нещо, си мислиш: “Леле, другия уикенд може да се окаже, че съм без работа. Тогава какво ще правя?”
Никога не съм си представял, че може да има нещо, което бих могъл да мразя във Формула 1, но политиката и някои хора са ужасни
– коментира Хамилтън.
Англичанинът изрази и подкрепата си за ментора си Рон Денис, заявявайки, че в момента шефът му е в крайно труден период.