Начало Автомобили Peugeot показа своята визия за камион за храни

Peugeot показа своята визия за камион за храни

85
0

Peugeot представи своята визия за камион за храни по време на специално събитие, домакин на което бе популярната парижка „сцена“ Le Carreau du Temple.

Foodtruck Peugeotе замислен и проектиран от Peugeot Design Lab, дизайнерското студио на марката, и нареченLe Bistrot du Lion.Новият ресторант на колела бе „гостс” на Седмицата на дизайна в Милано, след което се отправи към френския щанд на Международния панаир в Милано, където темата е“Изхранване на планетата, енергия за живот.”

Foodtruck Peugeot е компактен и перфектно пригоден към градската среда. Късите му предни и задни надвеси предоставят повишена маневреност, докато дългата му колесна база предлага съществен товарен обем.

След като стигне на място, Foodtruck Peugeot разперва своите криле, увеличавайки двойно широчината си, за да предложи гъвкаво пространство, което лесно може да се пригоди за разнообразни събития и конфигурации.

Le Bistrot du Lion включва зони за подготовка на храна, вечеря и освежаващи напитки, както и DJ пулт – възползвайки се от новата дигитална музикална платформа, лансирана от марката, PEUGEOT MUSIC, която предлага уеб радио и ексклузивни плейлисти.

За да се увери, че всички получават най-доброто изживяване, Foodtruck Peugeot е оборудван с всичко необходимо, за да нахрани спокойно 30 човека в Le Bistrot du Lion, с колекция от коктейлни маси под сянката на чадъри. Той е проектиран да възстановява и рециклира всички отпадъци, гарантирайки, че след като бъде сгънат, Le Bistrot Du Lion оставя града в състоянието, в което го намира при пристигането си.

Гастрономите могат да наблюдават всяко движение на главния готвач на 46-инчов екран и сет от 8 средни високоговорителя FOCAL и още 32 на високи честоти, стратегически разположени на ръба на крилата, за да се гарантира оптимално качество на звука. Високоговорителите FOCAL излъчват дори и най-слабото пращене по време на готвенето на храната с изумителна точност. Те звучат страхотно, когато бъдат свързани с пултовете на Le Bistrot du Lion, когато френските DJ Adriano и The Reflex поемат нещата в свои ръце.

За да гарантират, че Foodtruck Peugeot е напълно функционален и отговаря на всички стандарти, касаещи хигиената по време на готвене, Peugeot Design Lab се обърна към Euromag, френският специалист при камионите за хранене. Всички уреди за подготовка и готвене са мултифункционални, за да се адаптират към вдъхновението и талантите на всеки шеф-готвач и вид кухня, от изискани ястия, през фюжън и молекулярна гастрономия.

На борда, готвачите се радват на две плочи за печене и четири котлона, както и фритюрник. Вентилационната система гарантира оптимално качество на въздуха, а 400-литровия хладилник под подовото отделение гарантира свежест на храната. Хладилник с обем 350 литра охлажда напитките, а професионална еспресо машина на Rocket Espresso предлага на гостите страхотно кафе, с което да завършят храненето си.