Начало Автомобили Peugeot ще изложи 40 автомобила на щанда си на автоизложението в Париж

Peugeot ще изложи 40 автомобила на щанда си на автоизложението в Париж

45
0

Peugeot ще изложи 40 автомобила на щанда си на автомобилното изложение в Париж. Акцент ще бъде обновената и цялостна гама „8”. Новите Peugeot 308 GT и Peugeot 508 илюстрират развитието в гамата на марката и технологичните й възможности. Концепциите EXALT и QUARTZ представят различни предложения от висока класа. Последните достижения в областта на опазването на околната среда намират израз в Peugeot 208 2L Hybrid Air. Специалната версия Peugeot 208 GTi 30th, представена редом до 2008 DKR, демонстрира уменията на Peugeot Sport, способен да отговори на специфичните нужди на частните клиенти, както и на изискванията на най-трудните спортни прояви.

Новият Peugeot 508 е много променен с нови двигатели и представя нова предна част, която ще бъде характерна за бъдещите модели на марката. Концепцията Peugeot EXALT, пресъздадена за салона в Париж с нови материали, предлага едно възвишено виждане за лимузината и се вписва в подхода, зададен през 2012 г. от концепцията ONYX в Париж.

Концепцията Peugeot QUARTZ съчетава изразителното излъчване на ново поколение SUV с качествата на най-мощните версии на марката. До него спортната гама се обогатява с новите Peugeot 308 GT и специалната версия Peugeot 208 GTi 30th. Състезателните автомобили не са забравени с присъствието на Peugeot 2008 DKR, на 208 Rallye Cross и 208 T16.

Развитието в областта на иновациите, на опазване на околната среда и на свързаността са показани в различни зони на щанда. В тях посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-новите постижения на марката в областта на двигателите Euro 6 и на намаляване на разхода на гориво:

Дизеловите двигатели BlueHDi, съчетаващи отлични показатели и нисък разход на гориво;

Бензиновите трицилиндрови двигатели Turbo PureTech;

Демонстрационния автомобил Peugeot 208 HYbrid Air 2L, автомобил с изключително нисък разход на гориво.

Същевременно свързаните автомобили и услуги, отбелязващи влизането на автомобила в 21-и век получават нужното внимание. Peugeot предлага технологии и услуги, обогатяващи автомобилното преживяване, чрез постоянното свързване между водача, неговия автомобил и външния свят:

Peugeot Connect SOS и Peugeot Connect Assistance, за спешно повикване и помощ при повреда, с повече от един милион оборудвани автомобила;

Peugeot Connect Apps, портал за свързани приложения (Coyote, Гориво, Паркинг …) създадени, за да улеснят придвижването в реално време, с които са оборудвани 19 модела от гамите Peugeot 208, 2008, Новия 308 и Новия 508;

Функцията Mirror screen, която превръща 108 в огледало смартфона потребителя благодарение на неговия голям сензорен екран, ще бъде показан на два терминала;

Link MyPeugeot и Scan MyPeugeot, за прехвърляне на преживяването на управлението на смартфон и за да разполагате с интерактивно ръководство за експлоатация на автомобила.

Ателие с 4 терминала за триизмерна виртуална реалност оборудвани със устройство Oculus Rift позволява да усетите и се насладите по забавен начин на поглъщащото преживяване (Peugeot Connect, което представя: Link MyPeugeot (функции „Find my car” (Намери автомобила ми) и „Last mile guidance” (водене на последната отсечка) и Peugeot Connect SOS и Асистанс.

На автомобилния салон в Париж Peugeot също представя нов скутер – Django, последния продукт от гамата двуколесни моторни превозни средства на компанията. Привлекателен и директно препращащ към петдесетте години на ХХ век, той превъплъщава изключително добре стила на S57, първия скутер на марката с лъва. Със своя класически ретро стил, Django се предлага с трицилиндрови двигатели (50, 125, 150) и 4 нива на изпълнение. С възможност за максимална индивидуализация, конфигураторът Django ID позволява за създадете своя собствен скутер от А до Я, от цвета до седалката и огледалата, като възможните комбинации са повече от 110 000.