Начало Други PEUGEOT представи нов електрически планински велосипед

PEUGEOT представи нов електрически планински велосипед

162
0

Планинският велосипед eM02 FS Powertube на PEUGEOT е предшественик на следващото поколение електрически велосипеди на Лъва с вградена в рамката батерия. Компактната батерия в рамката му придава аеродинамичен стил.

Той ще бъде представен заедно с PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT на Автомобилния салон в Женева на 6 март. Многофункционален, благодарение на двойното си окачване, той е идеалният партньор за предизвикателни планински терени. Новият PEUGEOT eM02 FS (e=electric M=Mountain, 02=mid range, FS=Full Suspension) има нова рамка с вградена батерия.

Проектиран за издръжливост и крос, този нов планински велосипед ще бъде представен заедно с PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT на 6 март в Женева. Предното и задното окачване и 27,5-инчовите колела гарантират комфорт и улесняват преминаването през пресечени терени. Моторът и батерията BOSCH с капацитет 500 Wh позволяват пробег от 125 км. Анодизираното, сатинирано жълто покритие е реверанс към дизайна на PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT. Наличен в две версии на цени от 4599 евро, този многофункционален електрически планински велосипед ще се предлага от март 2018 г.