Начало Автомобили Peugeot лансира дистанционна продажба на автомобили

Peugeot лансира дистанционна продажба на автомобили

203
0
Peugeot, таблет, онлайн
снимка: Peugeot

Peugeot лансира дистанционна продажба на автомобили, която прави възможно закупуването на нов автомобил от разстояние. Всеки клиент има свободата да избира дали да получи колата си в своя дом или в търговско-сервизен комплекс на марката.

Peugeot ускори дигитализацията на всички свои дейности. Клиентите на марката могат да закупят избран от тях автомобил изцяло дистанционно. Те се възползват от най-добрите търговски предложения с отстъпки до 27%. След това могат да получат колата в своя дом или в предпочитан търговско-сервизен комплекс.

Дистанционната покупка се състои в няколко основни стъпки:

  • Конфигуриране на автомобил онлайн
  • Оферта и опции за финансиране
  • Сключване на договор
  • Подготовка на автомобила – регистрация и застраховки
  • Безопасно получаване

Целият процес е подробно описан за улеснение на клиентите. Те могат да изберат автомобил и да го конфигурират изцяло онлайн. След това се проверяват опциите за финансиране. Лизингов план може да се получи чрез онлайн лизингов калкулатор или контакт с търговски консултант. Процесът по обработка на документите по сделката е изцяло дистанционен. Накрая е получаването на автомобила – регистриран и готов за експлоатация – в дома на клиента или предпочитан търговско-сервизен комплекс в страната.

През цялото време на разположение на клиентите е онлайн чат с търговски консултант, който ги напътства през всички стъпки. Клиентското преживяване е напълно дистанционно и позволява избор, поръчка и заплащане на нов автомобил от разстояние. По този начин Peugeot директно отговаря на нуждите на своите клиенти, които търсят бърза и лесна мобилност без компромис с качеството.