Начало Автомобили Peugeot на автосалона в Пловдив – премиера за новия 308 и специална...

Peugeot на автосалона в Пловдив – премиера за новия 308 и специална лизингова промоция

218
0
Peugeot 208

Peugeot представя 16 експоната от гамата си на тазгодишния автосалон в Пловдив. При леките автомобили големият акцент пада върху най-новия модел на марката – Peugeot 308, а в лекотоварната гама ще покаже Bipper, Partner и Boxer. Експозицията се допълва от скутери и велосипеди Peugeot.

В допълнение към своите експонати София Франс Ауто предлага на клиентите си да се възползват от специалната услуга Peugeot Fix Leasing, която за първи път предоставя промоционална лихва от 2,99%, фиксирана за целия период на лизинг – от 1 до 5 години, без административни такси за обслужване. Промоцията се допълва от 5-годишна гаранция за всички леки автомобили Peugeot.

За да предложи още нещо атрактивно за всеки свой клиент, марката прави 10% отстъпка от цената на всички скутери и велосипеди.

308 е новият дързък, интуитивен и модерен автомобил, създаден от дизайнерите и инженерите на Peugeot. Благодарение на новата модулна платформа EMP2, новият Peugeot 308 предлага компактни размери и намалено спрямо предшественика си тегло (-140 кг). Управлението му е изключително вълнуващо, а емисиите на CO2 са от най-ниските на пазара (версия с по-малко от 85 г/км).

Изчистеният интериор и иновативното място на водача (Peugeot i-cockpit) създават условия за приятно и изпълнено с емоции управление. Високото ниво на качество, резултат от амбициозния проект, отрежда място на автомобила сред най-добрите и доказва повишаването на нивото на гамата на марката.

Сред останалите експонати е непрекъснато обновяващият гамата си Peugeot 107. Той предлага специални серии и ново оборудване, за да отговори на новите очаквания на клиентите. 107 привлича най-вече с маневреността си, с удобното управление и икономичността, които са на по-високо от средното ниво в сегмента.

След историческия успех на своите предшественици, през 2012 г. 208 пък си постави една единствена цел – да излезе начело в категорията си в сегмента В в Европа. През декември 2012-та, само няколко месеца след лансирането си, новият член на семейство „2“ наистина зае първо място в силно конкурентната категория на хечбека в европейския сегмент В, като моделът постигна 220 000 продажби в света.

Инженери и дизайнери от Европа, Китай и Латинска Америка работиха съвместно върху проекта 2008, който обединява традициите на марката в създаването на легендарни градски модели и опита й в областта на кросоувъра, доказан с успеха на 3008 (440 000 продажби).

Peugeot 301 доказва международното развитие на марката и амбицията й да печели нови пазари. Той е създаден за широк кръг клиенти на триобемните модели, едновременно достъпни и престижни.

3008 e компактен и обемен кросоувър. На кръстопътя между SUV, ван и хечбек, 3008 черпи сила от корените си, залагайки на оригинални технологии (Dynamic Rolling Control, Grip Control и т.н.). Toй обединява качества като удоволствие от управлението на „висок“ автомобил, отлични характеристики на пътя и ниски вредни емисии. Нестандартен, антикомформистки, замислен като автомобил за приключения, 3008 предлага оригинални решения и оптимална поливалентност. 3008 печели поредица от международни награди.

С Peugeot 508 марката потвърждава сериозните си намерения да завоюва отново една от историческите си територии – на големите шосейни модели. Със силуетите си седан (4,79 м) и SW (4,81 м), с бензиновите и дизеловите двигатели с мощност от 112 до 204 к.с. и разумни разходи, с невероятното си оборудване, 508 представлява модерно решение за нуждите на динамичните, взискателни и социално отговорни клиенти.

След лансирането на 508 седан и SW, които вече спечелиха много почитатели заради елегантността, качеството и икономичността си, 508 RXH доказва за пореден път, че Peugeot издига нивото на моделите си и че има сериозна преднина в технологично и екологично отношение.

На щанда ще бъдат изложени и представителите на лекотоварната гама: Partner, Bipper и Boxer.