Начало Автомобили PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® получи наградата Connected Car Award 2023

PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® получи наградата Connected Car Award 2023

1706
0
Peugeot Panoramic i-Cockpit
PEUGEOT Panoramic i-Cockpit

Новият Peugeot Panoramic i-Cockpit® спечели наградата Connected Car Award 2023 в категория „Развлечения“. Това е десетата година, в която Auto Bild и Computer Bild отличават най-иновативните идеи в автомобилната индустрия.

Peugeot Panoramic i-Cockpit® беше показан за първи път в новия Peugeot E-3008. Той предлага инстинктивно и удобно шофиране с 21-инчов панорамен екран, компактен волан и персонализирани контроли

Панорамният екран е монтиран над арматурното табло с невидима система за закрепване, което подобрява видимостта и достъпа до информацията.

„Peugeot i-Cockpit® претърпя метаморфоза, за да се насладите на шофиране при пълна безопасност и ергономичен дизайн. Той е издигнат на следващо ниво, след като задоволи повече от 10 милиона клиенти в десетилетие на успехи и разработки“, коментира продуктовият директор на Peugeot Жером Мишерон.

Наградата Connected Car Award се връчва в 7 различни категории и 2 редакционни награди, включително безопасност, нова мобилност и наградата Pioneer. Дигиталните тенденции правят мобилността по-безопасна, допринасят за по-голяма устойчивост, осигуряват по-добро изживяване при шофиране и издигат забавлението на ново ниво.

Peugeot Panoramic i-Cockpit® въплъщава метаморфозата на френската марка

Затова и изборът къде да се появи за първи път пада върху чисто новият електрически фастбек SUV 3008. Добре познатият и обичан модел се осъвременява. Същото се случва и с останалите характеристики на Peugeot.

Концепцията на Peugeot i-Cockpit вече има десетилетие зад гърба си. През това време специалистите на бранда трупат опит, който влагат в най-новото му превъплъщение. Това е най-голямата промяна в цялата система от съществуването ѝ досега.

Амбицията на екипа на Peugeot е да преоткрие фундаментални елементи и да превърне нещо добре познато в уникално предложение на пазара. Peugeot i-Cockpit присъства в почти 10 милиона продадени коли от началото на съществуването си. Системата винаги е включвала последните, най-новите технологични достижения: дигитален инструментален клъстър, безжична свързаност, гласови команди, 3D ефекти, възможности за персонализирана настройка. Новото поколение трансформира изцяло изживяването при каране. Начинът, по който 21-инчовият панорамен екран с висока резолюция допринася за това, защото от гледна точка на купето се носи във въздуха.