Начало Автомобили PEUGEOT в Женева 2019: 2 премиери на 100% електрифициран щанд

PEUGEOT в Женева 2019: 2 премиери на 100% електрифициран щанд

188
0

PEUGEOT показва напълно електрифицирани новости в Женева. Две световни премиери ще бъдат представени пред широката публика. Това са новият 208 с електрическа версия и с версия с двигател с вътрешно горене. Както и концептуалният 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Той оповестява високодинамичната гама от серийни електрифицирани превозни средства, разработвани от PEUGEOT SPORT.

PEUGEOT ще представи и гамата Plug-in хибридни бензинови двигатели с PEUGEOT 3008, 508 седан и SW. Електрификацията на Марката ще бъде подчертана и от емблематичен лъв, който ще бъде електрифициран на щанда. Посетителите ще могат да видят и звездата на последния Автомобилен салон в Париж – PEUGEOT e-LegendConcept, истинско въплъщение на визията за оптимистично и силно желано, 100% електрическо, автономно бъдеще, със свързаност от PEUGEOT.

НОВИЯТ 208 И e-208: ФУТУРИСТИЧЕН И МЛАДЕЖКИ

В Женева PEUGEOT ще представи новия 208, който наследява един от най-продаваните автомобили на Марката. Тъй като в ерата на енергийния преход изборът на форма не диктува нито начина на ползване, нито захранването на двигателя, новият 208 ще се предлага с избор между три двигателя от момента на лансирането си: 100% електрически, бензинов или дизелов.

Това ново поколение на 208 отлично допълва обновяването на PEUGEOT и се утвърждава чрез своя елегантен и отличителендизайн.

Вдъхновен от концептуалния FRACTAL, новият 208 съдържа ново, безпрецедентно поколение на i-Cockpit®. С високо разположен, комбиниран инструментален 3D панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти.

208 се позиционира в сърцето на B сегмента, като въплъщава това, което носи успех на марката днес: утвърждаване чрез дизайна и разграничаване чрез иновациите и технологиите. Свръхсвързан благодарение на функцията Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic 3D навигация, новият 208 съдържа и най-новото поколение от системи в помощ на водача – на най-високото ниво в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране.

Още от момента на лансирането си новият e-208 предлага стимулиращо удоволствие при шофиране благодарение на 100% електрически мотор с мощност 100 kW (136 к.с.) и 260 Nm въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за незабавни реакции.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.