Начало Автомобилни новини Пежо RCZ Limited Edition е разпродаден за нула време

Пежо RCZ Limited Edition е разпродаден за нула време

376
0

Седмица преди официалното търговско лансиране на модела, Peugeot покани щастливите собственици на RCZ Limited Edition да получат автомобилите си на пистата в Кастеле, където пилотите на Peugeot Sport се подготвят за „24 часа на Льо Ман“.

Изключителен декор и спортна армосфера
Докато екипите на Peugeot Sport са в трескава подготовка на предстоящото състезание на 908, бъдещите водачи на RCZ Limited Edition получиха ключовете на колите си от самите пилоти и имаха удоволствието да споделят с тях емоцията от изпитанията на болида. Клиентите бяха свидетели на тестовете през деня и нощта, от боксовете и от небето, на борда на хеликоптера, с който разгледаха пистата.

Светкавична разпродажба
200 броя RCZ Limited Edition, пуснати в продажба по повод автосалона във Франкфурт, бяха поръчани за по-малко от 48 часа от клиенти от 10 европейски страни.
Серията, чийто брой е свързан с двестагодишния юбилей на индустриалната история на марката Peugeot, предизвика изключителен интерес. Моделът бе показан за първи път в пресдните на салона, но още преди официалното откриване всички двеста автомобила бяха договорени.

Ентусиазмът на потребителите се обяснява с изключително силното внушение на RCZ Limited Edition, както и със силния имидж на Марката, която чрез този модел съчета за пореден път качеството и удоволствието от автомобила.

Много специална серия
RCZ Limited Edition е оборудван с бензиновия двигател ТНР 1,6 л 156 к.с. с механична скоростна кутия. Цветът на каросерията е бяло Nacré, а интериорът е с черна кожа Nappa. Джантите с размер 19″, модел Sortilège, са в черно мат с черни спирачни апарати. Изключителният дизайн е подчертан с опушени арки над стъклата, решетка на бронята в блестящо черно и карбонови огледала за обратно виждане. Оборудването включва Pack Premium, Pack Vission, Pack Confort и цветна навигация.