Начало Автомобили Пежо с нов търговско-сервизен комплекс в Русе

Пежо с нов търговско-сервизен комплекс в Русе

864
0
Peugeot,Русе

Oтвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot в Русе. На официалното откриване присъстваха Пламен Стоилов, кмет на община Русе, Стефко Бурджиев, Областен управител на Област Русе и Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто.

Комплексът е разположен на ул. „Иван Ведър“ No5, в близост до ЖП Гара Разпределителна, на терен от 3500 кв.м. и стартира дейността с 16 служители, като с развитието му се предвижда те да достигнат 23.

Сградата се състои от автосалон с възможност за експозиция на 11 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили) и рент-а-кар.

Шоурумът за нови автомобили отговаря на изискванията на Peugeot. Сервизната част е изградена и оборудвана съобразно най-модерните технологии. На клиентите се предлага пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване.

Новият център предлага бързи ремонти на своите клиенти: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика. Всичко това се извършва веднага от висококвалифициран и обучен персонал, с оригинални или заводски възстановени резервни части с гаранция за качество. Освен Peugeot, сервизът има възможност да обслужва и други марки автомобили.

Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел. Buy-back спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време, сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.

На разположение на клиентите и посетителите на комплекса са демонстрационните автомобили – най-новите попълнения в гамата на Peugeot – 508 и обновения 308. Всеки може да направи пътен тест и лично да се убеди в качествата на автомобилите.