Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пилотите: Искахме да покажем, че сме обединени

Пилотите: Искахме да покажем, че сме обединени

57
0

Пилотите от Формула 1 са се събрали вчера вечерта на вечеря в елитен ресторант в Шанхай, за да покажат, че са обединени и могат да се забавляват заедно. Това обявиха състезателите, които участваха на днешната официална пресконференция на ФИА преди началото на състезателния уикенд.

Общо 17 от 22-ата титулярни пилоти бяха на вечерята, плюс резервния пилот на Рено Естебан Окон, като си направиха и общи снимки, които бяха публикувани в социалните мрежи и предизвикаха сериозни вълнения и коментари от страна на медиите и феновете.

Отсъстващите бяха Кими Райконен, Ромен Грожан, Кевин Магнусен, Джолион Палмър и Рио Харианто. Кевин обясни, че е пропуснал вечерята заради сбирка на тима му Рено в нощен клуб, а Райконен заради задължения с отбора. Финландецът заяви, че не съжалява, че не е присъствал.

Маркус Ериксон от Заубер разкри, че Хамилтън е запазил ресторанта, като е било трудно да се съберат абсолютно всички. Според Нико Хюлкенберг от Форс Индия изборът на място е бил добър и всички са се забавлявали. Целта не е била да се дискутират неща около проблемите в спорта и Асоциацията на пилотите (GPDA).