Начало Други Пилотите на Ауди №9 след победата

Пилотите на Ауди №9 след победата

25
0

Тимо Бернхард:

– Невероятно е! Като дете мечтата ми бе да дойда на Льо Ман. През 2002 г. спечелих в клас GT, което бе стъпка към крайната ми цел. Фактът, че я постигнах едва на 29 години – все още не мога наистина да го осъзная. Истинска лудост! Вероятно ще отнеме ден-два, докато разбера какво съм постигнал. Направихме страхотно състезание без каквито и да било проблеми за колата. Ауди-то ни беше перфектно. Майк, Ромейн и аз натискахме от старта и това ни се отплати. В края битката с Пежо стана по-оспорвана. Но съм убеден, че така или иначе щяхме да удържим лидерството – просто бяхме с правилния автомобил за цялата дистанция.

Ромейн Дюма:

– Трудно е да се опише такъв ден. Убеден бях, че имаме шанс да спечелим, макар и малък. Благодаря на отбора, на механиците и инженерите, които подсигуриха всичко по такъв великолепен начин. Благодаря и на съотборниците ми. Споделяхме информацията си, получихме страхотна помощ по време на надпреварата, а това бе важно. Интелигентността на този екип е забележителна. Всички работим заедно и никой не допусна грешка. Върнахме си купата, а това бе целта ни и съм наистина доволен.

Майк Рокенфелер:

– Просто е невероятно, изумен съм. Това винаги е било голяма мечта за мен, да победя в Льо Ман. В началото ми бе трудно в Ауди. Сега съм благодарен, че те бяха уверени и повярваха в мен. Най-после успя да спечеля с Тимо и Ромейн. Благодаря на всички, на Ауди, на екипа. Велико!