Начало Други Пилотите на Ауди на зимен лагер

Пилотите на Ауди на зимен лагер

45
0

Всички заводски пилоти на Ауди се събраха на тренировъчен зимен лагер в Офтершванг в Бавария. Заедно със състезателите та са директорите на екипи, както и шефът на Ауди Моторспорт доктор Волфганг Улрих и началникът на състезателни дейности Дитер Гас.

Всички заедно се подготвят за предстоящия сезон и очакващите ги предизвикателства през 2013 г.

Зимният лагер е перфектна възможност да продължим да градим екипния си дух – подчерта Улрих. – Пилотите ни могат да са изключително успешни и в други категории, а не само в състезанията за издръжливост. Основните ни успехи в DTM са постигнати в резултат на силна екипна работа. Духът от Офтершванг остава през целия сезон.

Пилотите на компанията от Инголщадт са впечатляваща група. Част от тях – като състезатели за WEC (световния шампионат за състезания за издръжливост) Марсел Фаслер, Андре Лотерер и Беноа Трелюе (носители на короната в WEC за 2012 г.), Том Кристенсен и Алан Макниш познават вече чудесно лагера, тъй като участват в него от години. Лоик Дювал присъства за втори път, но за Марк Жене и Лукас ди Граси приключението в Офтершванг се случва за първи път. Част от групата е и резервният пилот за кръговете от WEC на Спа и Льо Ман Марко Бонамони.

На лагера са още състезателите за DTM (немския шампионат за туристически автомобили на марката: Филипе Албукерке, Матиас Екстрьом, Джейми Грийн, Мигел Молина, Едоардо Мортара, Майк Рокенфелер, Тимо Шайдер и Адриен Тамбей изпълняват натоварена програма, за да са в оптимална форма за първенството.