Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пилотите на Ред Бул: Няма промяна в скоростта на колите ни

Пилотите на Ред Бул: Няма промяна в скоростта на колите ни

30
0
Себастиан Фетел

Пилотите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър не бяха в челото на класирането на петъчните свободни тренировки за Гран при на Унгария, но не бяха твърде притеснени. Освен това заявиха, че промените в картите за управление на двигателите им не са повлияли особено на скоростта на автомобилите.

Все още има какво да се подобри по колата – коментира Фетел. – Направихме добри излизания с твърдите гуми и научихме доста от тях, но изглежда темпото на доста коли е близко. За съжаление времето ни съкрати програмата, но утре имаме шанс да наваксаме. Не карах достатъчно със софт и ми е трудно да правя сравнения за конкурентоспособността. Но като цяло беше нормален петък.

Двукратният световен шампион не е забелязал някаква разлика в поведението на колата си след последните промени.

Много се говори за това, но ако знаехте какво всъщност се случва, едва ли щяхте да сте толкова заинтересовани. Ние сме съсредоточени върху работата си и желанието ни е да присъстваме с добри новини в понеделнишките вестници. Влиянието на тези карти е значително по-малко, отколкото хората си представят. Но да, ако имахме избор, щяхме да предпочетем тези, които ползвахме на Хокенхайм – допълни той.

Съекипникът му Уебър също заяви, че има още работа за вършене.

Не съм свръхщастлив от деня, но пък е само петък. Изглежда на моменти вървим добре, в други губим време. Това ще го анализираме тази вечер. Аз трябва да се трудя и по баланса. Промяната на картите за мотора няма отражение върху скоростта – заяви австралиецът.