Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пилотите на Заубер се надяват на още едно добро представяне

Пилотите на Заубер се надяват на още едно добро представяне

36
0
Камуи Кобаяши

След най-доброто класиране в квалификация на Камуи Кобаяши и най-добрия резултат на Серхио Перес в състезание, тимът на Заубер отправя поглед към Гран при на Германия, където се надява да продължи да се представя в същия дух.

Само веднъж съм карал на Нюрбургринг, при това през 2009 г. ,когато бях в GP2. Помня, че беше доста сложна писта, има и доста наклони. Очаквам обаче – тъй като е бързо трасе – да вървим добре и там. Знаем, че сме особено силни във високоскоростните завои, така че се надявам на още едно добро представяне. Харесва ми още и че немските трасета се редуват, така се получава чудесно разнообразие – заяви Камуи Кобаяши.

Мексиканският му съотборник от своя страна е живял известно време и в Германия, така че отново ще се намира в позната среда другия уикенда, когато ще се проведе десетия кръг от световния шампионат на Формула 1.

За мен е много важно да вървя на ниво – особено преди лятната ваканция, след като пропуснах цели два старта този сезон. Периодът е особено интензивен, тъй като има цели три надпревари за един месец. Веднъж обаче карах дори старото трасе Нордшлайфе в нормален автомобил. Цялата писта е изумителна – каза още Перес.