Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пилотите не искат да обсъждат взаимоотношенията със съотборниците си

Пилотите не искат да обсъждат взаимоотношенията със съотборниците си

36
0

Пилотите във Формула 1 явно не искат да обсъждат отношенията със съотборниците си, стана ясно от днешната пресконференция на пистата Силвърстоун. Първите официални гости в медия центъра на английската писта бяха съекипниците в Макларън Дженсън Бътън и Люис Хамилтън, както и колегите им Фернандо Алонсо (Ферари) и Марк Уебър (Ред Бул). Първият въпрос пък бе свързан с това как се разбира всеки от тях със съответния си съекипник и отговорите бяха далеч от сериозни, а нежеланието темата да се обсъжда – очевидно.

– Пресата скучае и явно няма какво да пише, след като отношенията между съотборници са тема номер едно – категоричен бе Уебър.

Мирът между него и Себастиан Фетел обаче бе нарушен след катастрофата им по време на Гран при на Турция, така че никой не повярва, когато австралиецът определи връзката си с германеца като „сензационна и изумителна“.

Останалите състезатели също повториха неколкократно, че са отговорили вече милион пъти на всички подобни въпроси и няма какво повече да кажат.

Междувременно Хамилтън успя да представи и новия дизайн на каската си, с който ще кара през предстоящия уикенд. Англичанинът прави нещо специално всяка година за домашната си надпревара, а сега ще разчита и на подкрепата на цялото си семейство.