Начало Автомобили Пирели пусна нова гума за всякакви условия

Пирели пусна нова гума за всякакви условия

27
0

Пирели пусна уникална нова гума, която е подходяща за всякакви условия на пътя. Тя носи името Cinturato All Season. Италианската компания я е разработила според най-високите стандарти за сигурност. Новият продукт предлага перфектно поведение през лятото, без да има характерния спад на класическата зимна гума при горещо време.

В същото време при зимни условия тя работи също толкова добре, колкото една стандартна зимна гума при не толкова екстремни условия, каквито има масово в по-големите градове в Европа. Затова се казва, че тези гуми са подходящи за хора, пътуващи основно при градски условия, които не навъртат много километри.

Cinturato All Season позволява да се кара стабилно при каквито и да е условия. Интересното е, че новата гума на Пирели има и вградена технологията Seal Inside, която позволява при спукване дупката автоматично да бъде запълнена и пътуването да продължи, без да се налага спиране и замяна на гумата.

Въпреки качествата на гумата, от Пирел препоръчват шофьорите да продължат да използват зимни гуми в случай на екстремни условия. Новата гума на Пирели се препоръчва за жени, млади шофьори, тъй като се предполага, че въпросните водачи не ги натоварват много и продуктите на Пирели ще издържат повече време.

Cinturato All Season като начало се предлага в няколко версии – 15, 16 и 17 цола.