Начало Moto News Пиро сменя Кръчлоу в Аржентина

Пиро сменя Кръчлоу в Аржентина

47
0

Кал Кръчлоу няма да може да стартира в Гран При на Аржентина за Ducati Team. Той продължава да се възстановява от инцидента, който претърпя на втория кръг в Остин и от последвалата операция.

След катастрофата в Остин, на Кръчлоу  първоначално бе поставена диагноза за изкълчен десен малък пръст, но следващите изследвания в специализирания център в Сан Диего показаха, че той има малка фрактура на пръста и в резултат на това беше решено, че трябва да му направят малка операция , за да се постави стабилизиращ щифт.

Кръчлоу, който вече познава пистата Термас де Рио Хондо, защото участва на двудневни тестове миналата година, се надяваше да се възстанови навреме за състезанието. Това обаче не се получи и той продължава да изпитва силна болка в лявата си ръка, която ме пречи на работи правилно с лоста за предната спирачка. Затова той бе принуден да не стартира в Аржентина. Кал се върна в Англия, за да продължи лечението се и да се опита да бъде готов за състезанието Херес . На негово място в Аржентина още кара италианеца Микеле Пиро , който е тестов пилот на Ducati Team.