Начало Автомобили Победителят в „Като две капки вода” спечели новият Ford Puma Ecoboost Hybrid

Победителят в „Като две капки вода” спечели новият Ford Puma Ecoboost Hybrid

325
0
Ford Puma Ecoboost Hybrid
Ford Puma Ecoboost Hybrid

Изцяло новият кросоувър на Ford, Puma EcoBoost Hybrid, направи своя публичен дебют у нас. Това стана на финала на шоуто „Като две капки вода”, където беше връчен на победителя в осмия сезон.

След гласуване на зрителите за победител в шоуто бе определен чалга изпълнителят Фики Стораро, който на финала се преобрази на Лайнъл Ричи и изпя популярната му песен „Хелоу”.

Ключът за изцяло новия Puma EcoBoost Hybrid бе връчен на най-добрия имитатор в сезон 8 на ТВ-шоуто от Даниел Владев, брандмениджър на Ford в България.

Наградата е с ниво на обурудване TITANIUM, задвижван от 1.0 EcoBoost mHEV агрегат със 125 к.с. и 6-степенна скоростна кутия.

Обурудването му е първокласно и включва аудиосистема и комплект за свързаност SYNC 3 с гласови команди, Apple Car Play & Google Android Auto, с 8 инчов сензорен екран, безжично зареждане на мобилни устройства, 2 USB-входа, електронен климатик, навигационна система, задни паркинг сензори, автоматични чистачки, фарове за мъгла с осветяване в завой, LED къси светлини и автоматично управление на дългите светлини, LED дневни светлини, LED светлини отзад, 17 цолови алуминиеви джанти, кожена облицовка на волана, ръчната спирачка и скоростния лост, масажиращи предни седалки с регулируема лумбална опора.

Налични са множество системи за сигурност в помощ на водача, като: „Предотвратяване на сблъсъци и автоматично задействане на спирачките след инцидент“, „Асистент за спазване на пътната лента за движение и предупреждение при напускането ѝ без сигнализация“, „Разпознаване на пътните знаци“.

Автомобилът разполага с най-големия и удобен багажник в класа си, благодарение на вграденото иновативно Mega Box отделение, което позволява и възможност за пренос на предмети с височина до 115 см.

Останалите финалисти в осмото издание на шоуто бяха Маги Джанаварова, Дара и JJ.

Най-новият и харесван модел на Ford е голямата награда за най-добрия участник в „Като две капки вода“ за пета поредна година. Досега победители с Ford са били Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев и Стефан Илчев, а тази година – и Фики Стораро.