Начало Автомобили Подаръци за лятото с карта “Енергия с Ромпетрол”

Подаръци за лятото с карта “Енергия с Ромпетрол”

598
0

Стартира новата лятна промоция на бензиностанции Ромпетрол, която ще продължи до 30 септември 2009 г. Специални изненади ви очакват на бензиностанциите при всяко зареждане за над 20, 40 или 60 лева. За да получите своите летни подаръци – ароматизатор, пътна карта на България или сенник, вземете персоналната си карта “Енергия с Ромпетрол”, която освен шанса за подарък ви дава и отстъпка от 2 ст. за всеки литър гориво. Ромпетрол са подготвили и още една приятна изненада за редовните клиенти на бензиностанциите – всеки притежател на “Карта за Колата” от миналата година, също може да участва с нея в промоцията.

Ромпетрол създава още горещи емоции през лятото – всеки, заредил гориво в рамките на промоцията, получава и шанса да участва в томбола за билети за концерт на Мадона, както и за билет за мач от Шампионската лига. Билетите са за двама, като се включват и пътните разходи. Желаещите да се посетят концерта на Мадона в София могат да участват за томболата като напишат данните си на гърба на касовата бележка до 20 август. От 21 август до 30 септември ще участват касовите бележки за билети за мач от Шампионската лига.

Бензиностанциите на Ромпетрол в България ще зарадват своите клиенти като продължат промоцията, включваща две стотинки отстъпка, за всички притежатели на “Карта за Колата”, както и за новите клиенти притежатели на карта “Енергия с Ромпетрол”. Отстъпката остава валидна и след приключването на лятната промоция.