Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Подновяват договора на Уебър през следващите седмици?

Подновяват договора на Уебър през следващите седмици?

48
0
Марк Уебър

Договорът на Марк Уебър с Ред Бул вероятно ще бъде подновен през следващите седмици. Слуховете около контракта на австралийския пилот са част от приказките в падока вече в продължение на месеци, особено след като във Великобритания в началото на юли той пренебрегна нареждане от питуола да не гони съотборника си Себастиан Фетел във финалния етап на състезанието на Силвърстоун.

И шефът на тима Кристиан Хорнер обаче, както и други хора от Ред Бул, посочиха многократно, че няма причина Марк да си тръгне от екипа. Пилотът вече проведе разговорите си с него, очаква се да посети и Дитрих Матешиц в някакъв момент през август с цел уточняване на подробностите около бъдещето му в отбора.

Очаквам Марк да е с нас и догодина – заяви Хорнер. – С него имаме прекрасни взаимоотношение и дискусиите ни винаги са били открити и честни. Разбира се повече от добре с хората в тима и не виждам причина, поради която да не е част от екипа в следващите 3-4 години. Сега имаме възможност наистина да говорим сериозно за всичко това.