Начало Автомобили Подобреният Hyundai Santa Fe – премиум функции и привлекателна естетика

Подобреният Hyundai Santa Fe – премиум функции и привлекателна естетика

213
0

Hyundai Motor ще предлага новия Santa Fe в Европа от септември тази година. Подобрената версия на водещия всъдеход на компанията предлага редица новости, хибридни и плъгин задвижвания. Това ще е и първият модел на Hyundai в Европа, използващ изцяло нова платформа от трето поколение на компанията, която води до подобрена производителност, ефективност и безопасност.

Тези подобрения пристигат точно навреме за 20-ата годишнина от най-емблематичния SUV на Hyundai. Santa Fe се продава в Европа от 2001 г. насам и e известен със своите комфорт и удобство, всеобхватни стандартни характеристики и функционален дизайн на кабината

„Модернизирахме Новия Santa Fe с премиум функции и привлекателна естетика, които със сигурност ще добавят стойност“, коментира изпълнителният вицепрезидент и глобален ръководител на Hyundai Design Center Санг Юп Лий.

„Смелите линии придават на Santa Fe изискан екстериор. Освен това добавихме множество премиум функции, за да създадем истински семеен SUV, който доставя истинско удоволствие от шофирането.“

„С редица нови технологии новият Santa Fe допълнително се развива като първокласно превозно средство“, каза Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент по маркетинг в Hyundai Motor Europe. „Това отново показва, че ние слушаме нашите клиенти и непрекъснато предоставяме най-новите функции, за да обслужваме техните нужди. Такъв е случаят и с нашите задвижващи еденици. С представянето на новия ни Santa Fe цялата ни гама от SUV-ове ще се предлага с електрифицирани версии, вариращи от хибридни решения до горивни клетки.“

Новият дизайн на Santa Fe съчетава грубо присъствие и изисканост

Впечатляващият дизайн на предната броня се отличава с широка форма на решетката, обхващаща основните елементи на фаровете. Акцентираният 3D модел на мрежата на решетката подчертава здрав характер. Уникалните, привличащи погледа Т-образни LED дневни светлини (DRLs) създават безпогрешен светлинен подпис и интегрират в себе си и мигачите.

Отзад новият дизайн на задната светлина с хоризонтална графика визуално подсилва ширината на купето. За свързване на задните светлини е добавена червена светлинна лента. За да постигнат хармония и изисканост, дизайнерите са оформили задната броня с акцент върху постигането на по-спокоен, по-елегантен дизайн на задницата. Това подчертава широката стойка на автомобила.

Новият интериор на Santa Fe сега осигурява повече пространство, комфорт и удобство в сравнение с предишния модел

Това извежда колата на ново ниво на лукс с всеки компонент, завършен в първокласни меки на допир материали. Той разполага с нов дизайн на долното табло, преработена централна конзола и нов 10.25-инчов AVN сензорен екран. За първи път новият Santa Fe се предлага със селектор на Terrain Mode: контролер, разположен в централната конзола, за удобно превключване между различни режими на задвижване.

Всички бутони са центрирани за интуитивна и ергономична употреба. От седалката на водача всичко е наблизо. Поставката за чаши може да бъде затворена, когато не се използва, а благодарение на новата плаваща конзола се осигурява допълнително място за съхранение под нея. За финални премиум щрихи служи новото изцяло дигитално 10.25“ табло с изключително висока резолюция.

След популярността на KONA Electric и Hybrid (най-продаваният компактен SUV на Hyundai) марката разширява своята електрифицирана линия в SUV до своя водещ SUV в Европа. Santa Fe е първият Hyundai в Европа, който се предлага с новия хибриден и плъгин хибриден двигател „Smartstream“. Повече информация за новата линия на силовите агрегати Santa Fe ще бъде публикувана в близко бъдеще.