Начало Автомобили Поларис представи моделите си за 2010

Поларис представи моделите си за 2010

689
0

Автоцентър Митвас представи новата продуктова гама за 2010 година на световно известната американска фирма POLARIS INDUSTRIES INC. – лидер в производството на ATV (МПС за всички терени), снегомобили и мотоциклети.

След миналогодишния успех на най-новата машина Sportsman 850XP (спечелила приза „Best ATV of the year”), пълното обновление на спортната линия Outlaw и работната серия RANGER, никой не очакваше толкова много промени и нови предложения от Polaris.

Нови през 2010 г са моделите Sportsman 850 и 550 Touring EPS и Sportsman 550 X2. Това е голям скок за двуместните Sportsman Touring. Всички Touring версии имат стандартен EPS /електронен усилвател на волана/ и за първи път пътническа седалка, с вграден амортисьор за комфорт на возенето. Иновативната система премахва „подскачането”, което е характерно за повечето двуместни модели на пазара. Новата серия 2-up е изключително ергономична, перфектна за най-различни категории ездачи, удивително предвидима и стабилна.

През 2010 създава нов среден клас Ranger, представен от две двуместни машини. Първият е компактният RANGER 400, който предлага 455 cc двигател с мощност 29 конски сили, максимална скорост 60 км/час. Другият нов Рейнджър ( RANGER EV) е задвижван от електродвигател, безшумен и екологичен . RANGER EV е единственото електрическо UTV (utility terrain vehicle), оборудвано със система за регенеративно спиране и автономост от 80,5 км. Двете машини споделят общо шаси и притежават повечето качества на пълноразмерните си събратя -трудолюбие, лека езда и уникална проходимост.

През 2010 POLARIS не е пренебрегнал и най-малките фенове на атрактивната игра сред природата. За тях има специално разработен двуместен RZR 170 cc с най-висока степен на безопасност. С това конструктурите от Polaris отново се нареждат сред пионерите на вседеходи.

И накрая, но не последно по значение е създаването на първия 4-местен Side-by-Side RZR 4 в света. Конструиран е с партньорството на рейсинг-легендата Роби Гордън.

За POLARIS

С годишни продажби за 2009 от 1.6 млрд. долара, Polaris проектира, конструира, произвежда и разпространява по цял свят ATV-та, включително Polaris RANGERTM , снегомобили и мотоциклети Victory за развлечения и работа. Polaris е признат лидер в снегомобилната индустрия и един от най-големите производители в света на ATV-та. Вече близо 60 години Polaris доразвива и разширява огромната гама от аксесоари, принадлежности и резервни части.