Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Пощенска банка пуска промоционални автокредити с по-ниски лихви

Пощенска банка пуска промоционални автокредити с по-ниски лихви

282
0

Широка дилърска мрежа и подобрени условия предлага официалната банка на изложението

15 юни 2004 г., София

Пощенска банка намали лихвите по левовите си автокредити, изравнявайки ги с тези по заемите в евро в рамките на Международния автомобилен салон София `2004. Така желаещите да закупят автомобил по време на изложението вече могат да изтеглят левов заем при лихви между 8 и 9.5% в зависимост от марката на колата и срока на кредита.

“Целта ни е да дадем възможност на нашите клиенти не само да направят изгодна покупка по време на автомобилния салон, но и успешно да развият своя бизнес. Доказателсво за интереса на потребителите към автомобилните заеми е факта, че към месец май 2004 г. автокредитите на Пощенска банка са нарастнали с 30,5 % спрямо същия период на 2003 г.”, коментира Борислав Моянов, началник управление “Банкиране на дребно” на Пощеска банка.

Банката предлага кредити за закупуване на автомобили, както на граждани, така и на фирми при облекчена документация и опростена процедура. Кредитите се отпускат в лева, евро или щатски долари. Отговорът на молбата за кредит се дава само в рамките на 3 дни. Първоначалната вноска по автокредитите на Пощенска банка започва от 10% от стойността на закупувания автомобил в зависимост от марката. Няма ограничения за максималния размер на кредита, а срокът на изплащане е до пет години. За всеки закупен нов автомобил, клиентите получават безплатна услуга “Пътна помощ”.