Начало Автомобили Последното поколение Рейндж Ровър излиза на бял свят днес

Последното поколение Рейндж Ровър излиза на бял свят днес

181
0
Рейндж Ровър

Четвъртото поколение на иконичния Рейндж Ровър се появява днес на бял свят, при това на много интересно място – кралското балетно училище в Лондон (Великобритания). Моделът е първият SUV с изцяло алуминиево шаси.

Това ще е най-лекият SUV в своя клас, който е ясен знак за намеренията на Ягуар Ленд Ровър да работят за ефикасност в днешния загрижен за околната среда свят. Ще бъдат оповестени подробности и за бъдеща хибридна версия.

Иновативната структура на автомобила е довела до изключително сериозно сваляне на теглото с цели 420 килограма. Освен това са подобрени разходът на гориво и емисиите въглероден двуокис.

Въвеждането изцяло на алуминий е резултат от изследванията в компанията относно високотехнологичните производствени методи. За постигането на нужните за създаването на новия автомобил ресурси са вложени сериозни средства в завода в Солихъл, Великобритания. Ягуар Ленд Ровър инвестират 2 милиарда паунда в продукти, технологии, съоръжения и служители за фискалната 2012/2013 г.

Новият Рейндж е запазил отличаващата колите от моделната му линия комбинация от лукс, ефективност и функционалност на всякакъв терен. Изчистеният дизайн и революционно олекотената конструкция дават възможност за истинска трансформация в изживяването, с осезаемо надграждане в комфорта, финеса и управлението на автомобила.

Новият флагман на британските луксозни всъдеходи има изчистена и елегантна форма, родена от свежа нова интерпретация на характерните физиономични щрихи на марката. Макар да се разпознава моментално като Рейндж Ровър, той прави значителна крачка напред с дръзка еволюция на класическия дизайнерски език на модела.

Новият Рейндж Ровър ще бъде продаван на над 170 пазара.