Начало Moto News Представиха новия тим Repsol Honda

Представиха новия тим Repsol Honda

60
0

Новите цветове на мотоциклетите, екипите и на целия Repsol Honda Team, заедно с пилотите за този сезон Дани Педроса и Марк Маркес, бяха представени в централата на компанията Repsol в Мадрид.

Презентацията бе транслирана и онлайн в Интернет и новия външен вид на отбора и пилотите можеха да видят феновете по цял свят. Цветовата гама е станала по-светла и дава известна свежест. Класическия вид на Repsol Honda обаче е запазен. Този сезон е 19-и като партньорство между заводския тим на Honda и основния спонсор Repsol. На церемонията присъства и изпълнителния президент на Repsol Racing Company (HRC) Шуей Накамото. За първи път тази година Педроса и Маркес ще излязат на пистата в Малайзия на първия тест от 5 до 7 февруари.
Дани Педроса каза: Много се радвам да бъда в централата на Repsol и да бъда един от тези, които представят новия вид на отбора. Дълго бяхме със стария дизайн и мисля, че сега е добрия момент за промени. Тази година байкът е много свеж и се надявам да бъда добър и в състезанията. Нямам търпение да започна новия сезон и да дочакам тестовете в Малайзия. По-скоро искам да разбера какво трябва да работим за тази година.

Новакът в тима Марк Маркес каза: Отдавна чаках този момент. Радвам се да представя новата цветова схема, която идва с преминаването ми от Moto2 в MotoGP. Като гледам тези мотоциклети с логата на Repsol и HRC, настроението ми се подобрява. Разбирам, че мечтата стана реалност. Хареса ми атмосферата на представянето. Убедих се, че вниманието на медиите към MotoGP е на светлинни години пред това към Moto2. Лека-полека се адаптирам към това. Пов важно от всичко останало обаче е това, което се случва на пистата. С нетърпение очаквам тестовете в Малайзия.

Шуей Накамото отбеляза: През 2013 г. отново ще имаме силен отбор. Дани влиза в новия сезон след фантастична 2012 г., с нова мотивация. Марк е огромен талант и със сигурен, че ще мина съвсем малко време и ще го видим на подиума. Доволен съм от новата структура на отбора и всички в HRC ще продължат упорите да работят върху развитието на мотоциклета и върху увеличаването на шансовете ни за победи.