Начало Moto News Triumph Tiger GT PRO представен официално у нас

Triumph Tiger GT PRO представен официално у нас

207
0
Triumph Tiger GT PRO
Калин Врачански

Представиха официално у нас Triumph Tiger GT PRO. Калин Врачански, Ники Кънчев и Наско Пенев от Б.Т.Р. уважиха идването в България на най-новата приключенска машина.

Всички бяха впечатлени от факта, че моторът е част от серията Tiger, чиито модели са включени в най-новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, където машините са част от уникални каскади.

Въпреки всички мерки за безопасност, настроението беше приповдигнато благодарение на уникалните безалкохолни коктейли на инициативата BAR IN A JAR, а всеки, който се снима със звяра до 19-ти юли, щe има възможност за невероятно еднодневно приключение в Турлашката къща в с. Узана.

Калин Врачански направи няколко теста на мотора, като с последния пое дори по магистралата. Актьорът сподели, че в момента посвещава много време на любимата си страст и предимно пътува, най-често до любимата каравана в къмпинг „Градина“.

Моторът Tiger 900 GT дава превъзходен пътен комфорт и тройна способност на двигателя, изграден с изцяло нова агресивна нагласа и стил. Той комбинира ново шаси, пъргаво динамично управление и технология за подобряване на возенето, за да задоволи напълно вашия приключенски дух.