Начало Moto News Представиха пилотите на Repsol в Мадрид

Представиха пилотите на Repsol в Мадрид

39
0
Дани Педроса,Кейси Стонър

В Двореца на спорта в Мадрид пред 9000 фенове бе представен Repsol Team за 2012 г. Това са пилотите на Repsol Honda в MotoGP Кейси Стонър и Дани Педроса, звездата от Moto2 Марк Маркес и талантите на Repsol от Moto3 Маверик Винялес и Мигел Оливейра. Всички те участваха в празненството, организирано от испанската петролна компания в което имаше музика, светлинно шоу и други ефекти. Представянето завърши, когато световният шампион Стонър излезе на сцената с новата Honda RC213V.
Repsol има сериозни аспирации към титлите през 2012 г. във всяка категория и шампионат, в който участват. Те имат и най-добрите пилоти – Стонър и Педроса в MotoGP, Марк Маркес в Moto2, Маверик Винялес, Мигел Оливерйра и Алекс Ринс в Moto3, Алекс Маркес, Мария Ерера, Франческо Багная и Лоренцо Балдасари в испанския шампионат CEV, Тони Боу и Такашиса Фуджинами в триала.
Феновете чуха амбициите на пилотите от първа ръка, както от шампионите Стонър, Педроса и Маркес, както и от споменатите млади таланти. Групата се събира за първи път заедно преди първия старт за сезона на 8 април в Катар. Бъдещите звезди Алекс Маркес и Мария Eрера ще участват за Repsol в испанските серии CEV Moto3. Екипът на Repsol бе представен непосредствено преди пролога на 4-ия кръг от шампионата на ФИМ по X-Trial. В него 10-кратният световен шампион е Тони Боу е лидер, а до него е съотборникът му Такашиса Фуджинами.