Начало Попитай Тенчев Представянето на Ръсел и Мерцедес в Бахрейн

Представянето на Ръсел и Мерцедес в Бахрейн

1910
0

Дали Мерцедес нарочно не сътвориха това объркване в Бахрейн, за да оставят победата на Рейсинг Пойнт? Първо сбъркани гуми меко казано скандално и нереално, а после и спукана гума!

Въпрос на Димитър Антонов

Като голям фен на Джордж Ръсел съм адски разочарован от начина, по който се разви състезанието му за Голямата награда на Сахир с екипа на Мерцедес. Според мен имаше реални шансове да спечели преди да спука гума. Успя ли въпреки неуспеха да направи силно впечатление и да се заяви по начина, по който го направи навремето Шумахер в първото си състезание с Джордан? Аз лично по време на цялото състезание имах усещането, че все едно Хамилтън се беше вселил в него. От старта до момента, в който спука гума.

Въпрос на Юлиан Попов

Понеже въпреки резултата Ръсел направи това, което Хамилтън прави през последните години – стартира и е първи на първи завой и контролира състезанието – това поставя въпроса Хамилтън толкова велик ли е или просто се доказа, че в тази кола по-голяма част от пилотите могат да са победители? Да, Джордж е талант, но все пак имаше само 3 дни да свикне и се представи чудесно.

Въпрос на Мартин Лозев

#ClubS1 #askTenchev #Formula1 #FormulaOne #GeorgeRussell

►Новини за Формула 1: https://clubs1.bg/category/f1/
►Новини за автомобили:
https://clubs1.bg/cars/
►Четете списание ClubS1 в елекронен вид на сайта:
https://e-spisanie.com/
►F1 Store/Официален магазин за фен артикули:
https://f1.pxf.io/PoMYq#ClubS1