Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Преговорите между Бътън и Браун не са приключили

Преговорите между Бътън и Браун не са приключили

36
0

Мениджърът на Дженсън Бътън – Ричард Годард, отрече слуховете, че световният шампион вече е загубил респекта си към Браун и е готов за прехвърляне в тима на Макларън. Двете страни като че ли са стигнали задънена улица в преговорите си за догодина, като причина за това е нежеланието на британския отбор да изпълни исканията на пилота за увеличаване на заплащането му. А в същото време Бътън посети и фабриката на Макларън в Уокинг само преди два дни.

Дженсън има огромен респект към шефа Рос Браун и целия отбор.

Разговорите със сигурност не са приключили. Той бе изключително лоялен към отбора от много години и точно поради тази причина решението е толкова трудно. Надяваме се, че всичко ще бъде оправено в следващите няколко седмици, за да може всички ние да си вземем почивка„, обясни Годард пред вестник „News of the World“.

От друга страна обаче, мениджърът на Бътън смята, че работодателят му далеч не е уплашен от възможността да стане съотборник на Люис Хамилтън в Макларън.

Дженсън няма никакви проблеми, що се отнася до това да бъде съотборник на Люис. Той с удоволствие би приел това предизвикателство, стига да се увери, че развитието на колата ще му подхожда„, добави Годард.