Начало Автомобили Премиерите на КИА на автосалона в Париж

Премиерите на КИА на автосалона в Париж

128
0

Днес по време на автосалона в Париж КИА Моторс официално представи ProCeed. Изцяло новият шутинг брейк дебютира заедно с хай перформанс моделите Ceed GT и ProCeed GT, както и Ceed GT line. На международното изложение, което започна днес, 100% електрически автомобил KIA e-Niro също осъществи своята европейска премиера.

Както всеки модел КИА, така и четирите премиери в Париж ще се предлагат с безпрецедентната за марката 7г. гаранция или 150 000 км. Гаранцията на корейския производител покрива и литиево-йонната полимерна батерия, с която е оборудван e-Niro.

Новият КИА ProCeed демонстрира зашеметяващ дизайн в комбинация от обширно вътрешно пространство на турер, опаковани в шутинг брейк каросерия. Продажбите за Европа ще започнат от началото на 2019 г.

Наследявайки името от втора генерация КИА pro_ceed – купе с три врати, новият модел е проектиран и разработен в Европа от европейските екипи за дизайн, продуктова разработка и R&D във Франкфурт, Германия и ще се произвежда в завода на марката в Жилина, Словакия, заедно с КИА Ceed и Ceed Sportswagon, осъществили своята премиера по-рано тази година.

Новият КИА ProCeed носи духа и атлетизма на второ поколение pro_ceed. Оформен в каросерия шутинг брейк, ProCeed представлява алтернатива на традиционния хечбек с три врати и комбинира своите внушителни пропорции с компактен модел. По-нисък и по-дълъг от хечбека с пет врати, и от версията Sportswagon, ProCeed съчетава удивителна визия с функционалност, без аналог в сегмента на семейните автомобили.

Подобно на останалите представители от семейство Ceed, купето на ProCeed притежава ергономичен дизайн. Интериорът се характеризира с меки на допир повърхности, оборудване в цвят металик и хоризонтално табло. 7-инчовият плаващ дисплей на инфотейнмънт системата на КИА е разположен в центъра на таблото, като под него са позиционирани контролерите за аудио системата и отоплението/вентилацията. Таблото е изцяло ориентирано към водача.

Производството на изцяло новия модел ще започне през ноември тази година, а дистрибуцията му в европейската търговска мрежа – от първото тримесечие на 2019г.