Начало Автомобили Приложение E-Book за таблети и смартфони отбелязва представянето на Renault Captur

Приложение E-Book за таблети и смартфони отбелязва представянето на Renault Captur

31
0

Ново приложение E-Book описва произхода на Renault Captur и стъпка по стъпка позволява на потребителя да открие дизайна на този уникално стилен кросоувър. Дигиталната програма, която съпътства представянето на Captur обединява авангардни, многоекранни маркетинг техники, позволяващи на таблети, смартфони и компютри да подобряват изживяването от потапянето на потребителя в детайлите на Captur.

Потребителите се потапят в свят, позволяващ им да споделят тайните на този атрактивен, функционален автомобил благодарение на интервюта с дизайнерите му, филм с оригиналната концепция и възможността, която той предлага да се изследва автомобила в най-малките му детайли.

За пръв път приложение с такъв характер е проектирано, създадено и разработено за толкова кратко време: подходящо за смартфони, таблети и компютри и съвместимо с Apple iOS, Android или Web системи.

Създаването на това приложение бе голямо предизвикателство. Captur е плод на продължително и внимателно обмисляне на дизайна на нашите автомобили и предлага поглед към бъдещето. Следователно за нас бе много важно да направим приложение от същия калибър по отношение на дизайна, интуитивността и яснотата на съдържанието. Adobe Digital Publishing Suite се оказаха идеалното решение, което ни даде изключителна творческа свобода и като цяло почти индустриален подход в развойния процес – отбелязва Борис Петрович-Ньегош, отговорник корпоративна идентичност и дигитален дизайнер в Renault.