Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Прио: Люис ще се изправи пред нови предизвикателства

Прио: Люис ще се изправи пред нови предизвикателства

69
0

Трикратният шампион в Световните серии за туристически автомобили (WTCC), Анди Прио, каза, че Люис Хамилтън ще се изправи пред нови предизвикателства, защитавайки титлата си от Формула 1.

По време на представянето на Ралито на шампионите на стадион Уембли Прио каза, че пилотът на Макларън ще трябва да се подобри допълнително като пилот, ако иска да повтори успеха си.

„Мисля, че най-трудното нещо, когато си станал най-добрият пилот, е, че всички се целят в теб” – казва Прио. „Имаш да губиш много повече от другите.”

„За да се справиш с това, трябва да запазваш и дори да подобряваш нивото си, тъй като си мерило за всички.”

Прио също така добавя, че на Хамилтън няма да му е нужно много време да се нарадва на успеха си и да се фокусира върху следващия сезон.

„След като спечелих титлата, си мислех, че светът ще се промени, но изведнъж в понеделник всичко си бе, както преди” – казва той. „И ти трябва да влезеш отново в колата и да свършиш работата си.”

„Възхищавам се на хора като Михаел Шумахер и Валентино Роси, които винаги успяват да се подобряват като пилоти и все пак остават отдадени на работата си. Това е най-трудното нещо.”