Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Проблеми спъват Заубер

Проблеми спъват Заубер

40
0

Пълната си програма успя да проведе екипът на Заубер на пистата Силвърстоун по време на трите часа тестове преди неделната Гран при на Великобритания. 14-и и 17-и се подредиха следобед на английското трасе Камуи Кобаяши и Педро де ла Роса, които преди уикенда се надяваха да продължат доброто си представяне от Валенсия.

– Загубихме известно време (заради технически проблем, за който тимът първоначално смяташе, че е свързан с двигателя, но впоследствие се оказа електронна повреда – б.р.) и се опитахме да наваксаме, като според мен успяхме, особено по отношение на кратките серии. Ясно е, че темпото ни се нуждае от подобрение като цяло, но балансът не бе лош. Леката нестабилност в предната част може да се оправи с някои промени в реглажите – заяви Кобаяши.

Испанският му колега призна, че денят не е бил никак лек за него, тъй като предницата на колата не реагира според изискванията му.

– Ситуацията е по-зле в много високоскоростните и в много бавните завои. Направо ми беше трудно да завивам. Сега обаче трябва да прегледаме данните и да намерим решение – каза Де ла Роса.