Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Проблеми за Сутил, Кобаяши е доволен от гумите

Проблеми за Сутил, Кобаяши е доволен от гумите

43
0
Адриан Сутил

Пилотите на Заубер и Форс Индия завършиха със смесени чувства петъчния ден в Малайзия.

Адриан Сутил (Форс Индия, 17-и):

– Имахме разочароващ ден. Проблемите с KERS започнаха още от първата обиколка сутринта и се отразиха на баланса и мощността на болида чак до края. Следобед момчетата отстраниха проблема, но се появи нов със свалянето на предавките. Така и не разбрахме какво точно го е причинили, но автомобилът стана много труден за управление. На този етап нямаме необходимата скорост и надеждност и съм леко притеснен. Ще обсъдим тези въпроси през нощта и ще работим над тях в събота.

Пол ди Реста (Форс Индия, 16-и):

– Изпълнихме програмата, която си бяхме поставили. Беше малко трудно да намерим оптималните настройки. Сега относително сме на необходимото ниво с новите и старите гуми, както и с начина им на работа, защото не са толкова издръжливи, колкото в Мелбърн. В петък направих първата си сесия на Сепанг и смятам, че беше продуктивна.

Серхио Перес (Заубер, 15-и):

– В болида е много горещо и физически състезанието ще бъде много натоварващо. Сериите ми с меките гуми не бяха много добри, защото трябваше да мина през бокса при появата на жълт флаг. Като цяло трябва да свършим още работа, за да подобрим автомобила за събота.

Камуи Кобаяши (Заубер, 14-и):

– Температурите на Сепанг са най-голямата разлика, въпреки че лично за мен не са толкова високи. Не мога да се оплача от гумите, според мен те се справят добре независимо от условията. Имаме трудности с настройките. Най-важното е да подобрим стабилността си в режим на спиране.