Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Проблемите в Ред Бул са добра новина за Уитмарш и Макларън

Проблемите в Ред Бул са добра новина за Уитмарш и Макларън

32
0

Тим-шефът на Макларън – Мартин Уитмарш, заяви, че проблемите и разделението в тима на Ред Бул могат да дадат предимство на неговия отбор, въпреки че той не разчита на това.

„Не знам какво се случва там. Ние обаче трябва да се концентрираме върху нашата ситуация. Много хора спекулираха и относно връзката между нашата двойка пилоти, а фактът е, че все още няма новина за медиите, въпреки, че те се опитаха да създадат такава.

Надявам се да има пукнатини и разделения при всички наши съперници и всички те да се разпаднат на парчета, но не мога да разчитам на това. Ние трябва да направим колите си по-бързи и да се опитаме и да спечелим шампионата по този начин.

Мисля, че ако пилотите ти не работят заедно, тогава концентрацията им не е толкова добра. Трябва да обмисляш по-внимателно решенията си. Пилотите са невероятно конкурентни хора. Те не биха вършили работата си по друг начин, затова ако забележат нещо, което не е съвсем както трябва или не е съвсем честно, проблемите са налице.

Винаги има потенциално напрежение между двамата пилоти в даден отбор, който се бори за титлата. Сблъсквали сме се с това няколко пъти. Трудно е, но трябва да призная, че засега всичко при нас е както трябва в това отношение“, заяви Уитмарш.