Начало Лайфстайл Продават на търг Audi Quattro, принадлежало на принцеса Даяна

Продават на търг Audi Quattro, принадлежало на принцеса Даяна

96
0

Audi Quattro от 1994 г., което е било притежание на принцесата на Уелс Даяна, ще бъде продадено на търг в Бленхайм Палас на 29 юни. Тя използваше колата за семеен автомобил и бе снимана доста пъти в нея заедно със синовете си – принцовете Уилям и Хари.

До търга Audi-то е изложено в хотел Грейндж Сейнт Пол в Лондон. То е с двигател 2,5 л.

Това е невероятна възможност за сдобиване с част от кралската история – смята управляващият директор на Койс (компанията, организираща аукцион в Бленхайм Палас). – Сложили сме начална цена от 20 000 – 25 000 британски лири, но нямаме никаква представа докъде може да стигне стойността на автомобила. Официалното съобщение за това, че колата се продава, още не е пуснато, а вече имаме запитвания от цял свят, като най-много идват от Америка – допълни той.

Audi-то е в безупречно състояние. Има навъртени само малко над 33 500 километра.

В момента желаещите могат да оставят оферта за колата в Грейндж Сейнт Пол – в запечатан плик, който ще бъде предаден на служителите на Койс преди същинския търг. Койс и хотелът освен това планират състезание, победителят от което ще бъде разходен из Бленхайм с автомобила, ще получи специален обяд и след това ще присъства на търга.