Начало Автомобили Продават на търг принадлежало на Сър Елтън Джон Ferrari Testarossa

Продават на търг принадлежало на Сър Елтън Джон Ferrari Testarossa

170
0
Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa, принадлежало на Сър Елтън Джон, ще бъде продадено на търг в Лондон следващата седмица. Автомобилът е с навъртени само 3400 км и се предлага от аукционна къща COYS.

512 Testarossa е била карана от певеца по-малко от 3000 км, докато му е принадлежало. Елтън Джон управлява редовно всичките 28 коли от колекцията и вози редица известни личности преди да даде всичките на търг, проведен от Christies през 2001 г. Тогава автомобилът е закупен от настоящия си собственик за 98 000 британски лири. До ден-днешен Ferrari-то е с напълно изрядни документи и задължително преминава годишен преглед.

Колата е в блестящо състояние. Цветът й е изумителният Rosso Corsa, има бежов интериор. Цялата й история е прилежно следена, като освен това има допълнително писмо, официално удостоверяващо, че е принадлежала на световноизвестния музикант (то е подписано лично от него).

Вероятно това е колата с най-малък километраж от този модел, предлагана на пазара в момента – коментира управляващият директор на COYS Крис Раутългет. – Цените на Ferrari продължават да растат и автомобилът предлага възможност за истинска инвестиция. Уникален шанс.