Начало Автомобили Програмата за персонализация на Juke превръща клиентите в дизайнери

Програмата за персонализация на Juke превръща клиентите в дизайнери

93
0
Nissan Juke

Купувачите с креативно мислене сега разполагат с перфектното платно за рисуване, върху което да вдъхнат живот на своите визии. Nissan допълнително разширява своята иновативна програма за персонализация на Juke след успешното лансиране на модела през 2012 г.

Като част от новата програма, сега могат да се персонализират 11 екстериорни и дизайнерски елемента, за които се предлагат до 8 различни цвята и нюанси. Основната част от компонентите, включително 17-цоловите алуминиеви джанти, спойлера на покрива, страничните прагове и пръстените около фаровете, са налични и в осемте цвята. Това открива вълнуващ свят от възможности за клиентите.

Разширената персонализираща програма включва също и редица нови интериорни характеристики. Със същата цветова палитра като на екстериора може да се персонализират четири различни области. Централната конзола, например, може да бъде поръчана в един от седемте различни цвята, в които се изпълняват дръжките на вратите. Тонколоните и вентилационните отвори се предлагат в осем различни варианта, докато дори стелките сега се предлагат с варианти на цветен шев.

Клиентите на Juke винаги са имали око за смел, стилен дизайн, и с новата персонализираща програма, те имат потенциала да създават наистина уникален автомобил – коментира маркетинг вицепрезидентът за Nissan в Европа Бастиен Шуп. – Възможностите сега са почти безкрайни и с нетърпение очакваме да видим какви вълнуващи нови вариации ще създадат нашите клиенти. Това дава на Juke дори по-мощно излъчване в сегмента на кросоувърите, подсилвайки допълнително стремежа на Nissan да предлага на клиентите нещо повече.