Начало Автомобили Промени в ръководството на Пежо

Промени в ръководството на Пежо

97
0
Peugeot,Ксавие Пежо

Ксавие Пежо зае длъжността продуктов директор Peugeot, а Гийом Кузи е новият директор маркетинг и комуникации Peugeot. Двамата ръководители са под ръководството на Венсан Рамбо, който остава на поста Генерален директор на Марката.

Гийом Кузи, 42 години, е завършил Института по политически науки (IEP) в Париж и има магистърска степен по Международно управление. Работи за Peugeot от 1993. Изпълнявал е много функции, сред които директор за Бразилия, Португалия и Мексико, преди да стане генерален директор на филиала в Бразилия. В условията на развиване на гамата и на марката в международен план, Гийом Кузи ще разчита на екипите в дирекцията, за да прилага стратегията и да развива идентичността на Пежо в световен мащаб.

В рамките на новата организация, продуктовата политика вече е с директно управление. Ксавие Пежо, досега директор маркетинг и комуникация, ще разчита на екипите „Гама Peugeot“, „Цени“, „Бъдещи продукти“ и „Синтез клиенти“, за да ръководи стратегията за повишаване на нивото на гамата.