Начало Лайфстайл Puma Phone се ражда с ръмжене

Puma Phone се ражда с ръмжене

93
0

PUMA и Sagem Wireless разкриха подробности около новoтo лайфстайл устройство за свързаност и услуги PUMA PHONE – на пазара от май 2010

PUMA AG и Sagem Wireless показаха днес на Международния конгрес за мобилни технологии (Mobile World Congress) дългоочаквания PUMA PHONE. PUMA PHONE не е като всички онези други телефони; дизайнът му, като започнем от включените функции и технологии, уникалния потребителски интерфейс, и услугите за свързаност са изцяло повлияни от ДНК на марката PUMA. Телефонът е създаден със съдействието на потребителите – от съдържанието до самото устройство – PUMA PHONE е ултра удобен за употреба, проектиран е, за да улесни и насърчи активния начин на живот – в дигитален и физически смисъл.

Точно както PUMA не прилича на никоя друга марка за спортна и ежедневна екипировка на пазара, така и PUMA PHONE не прилична на никой друг мобилен телефон” каза Йохен Цайц, CEO на PUMA. “Ние искаме да се ангажираме с нашата общност по начин, който напълно съответства с всичко, което е и прави PUMA. Съчетавайки влиянията от спорта, лайфстайла и модата, PUMA PHONE отразява радостта, спонтанността и индивидуалния дух, с които е известна марката PUMA.

PUMA PHONE е активен смартфон. Освен интернет, изпращане на съобщения и GPS локализация, зареждането със слънчева батерия, видео разговорите и обмяната на снимки през Bluetooth са сред функициите, които отговарят на сегашните изисквания на потребителите. Функциите на музикалния плейър като спин и скреч правят устройството желан спътник за всеки музикален фен. Проектиран за активното ежедневие, неговата гладка и заоблена форма го прави и подходящ моден аксесоар.

Потребителите ще имат връзка с PUMA WORLD само с едно натискане на бутон. Менюто е организирано като въртележка и осигурява лесна навигация в мултимедийните приложения, което позволява на PUMA да включи рич-медия съдържание и услуги в едно уникално, интуитивно и интерактивно мобилно преживяване. Потребителите ще могат да обменят мултимедийно съдържание с puma.com, да свалят PUMA приложения, и ще имат достъп до продуктите на PUMA през mCommerce услугата. Тези услуги за свързаност позволяват и на мобилните оператори да създават и ползват нови канали за достъп до нишовите общества и групи с много персонифицирани продукти и услуги, които създават трафик на данни.

Тиери Буфеноар, CEO на Sagem Wireless сподели; “При положение, че PUMA се ангажира с проекти като Програмата за околната среда на ООН, ценности като устойчивото развитие са в основата на всичко, което тази фирма прави. Още от първоначалните концепции за PUMA PHONE беше ясно, че ние ще трябва да се отдадем на едно уникално изживяване като съчетаването на реалната технологична иновация със света на дизайна и модата, което да отговори на ангажимента на PUMA. Като използва телефона за директна връзка с общността на PUMA феновете чрез приложения като спортни новини в реално време и mCommerce, PUMA PHONE предлага не само едно уникално PUMA изживяване, но и използва технологии, като вградената слънчева батерия, за да бъде в синхрон с дългосрочните ценности на марката.”

PUMA PHONE ще бъде наличен в мрежите на мобилните оператори в цяла Европа и в онлайн магазина на PUMA от май 2010г. Основните функции на PUMA PHONE включват:

• Интегрирана слънчева батерия с индикатор за степента на зареждане
• Тъчскрийн:: 2.8 инчов дисплей управляем с пръсти с резолюция 240 x 320 QVGA и TFT ъгъл на гледаемост
• Камера: 3.2 megapixel с LED светкавица и x6 zoom; Bluetooth photo sharing за обмяна на смимки
• Видео: втора VGA камера за видео разговори; видео плейбек на цял екран, записване и стрийминг на видео, както и прогресивен видео даулоуд
• Музика: голям избор от музикални формати с поддръжка на плейлисти и FM радио
• Локализация: GPS, компас, геотагване, маршрути и работа с карти • Спорт: крачкомер, GPS трекер и хронометър
• Интернет: Отворено интернет браузване с WAP Push
• Съобщения: Мобилен email клиент и мобилно web mail известяване; instant messaging; MMS и SMS
• HSPA и W-CDMA/EDGE/GPRS/GSM свързаност; Bluetooth; USB 2.0
• Батерия: време за разговори до 5 часа и 350 часа в stand-by режим; видео разговори до 140 минути; музикален плейър до 24 часа; видео плейър до 5 часа
• Tablet формат; тегло 115гр размери 102mm x 56mm x 13mm