Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул отбеляза края на сезона с коледно парти

Ред Бул отбеляза края на сезона с коледно парти

46
0

Ред Бул отбеляза края на сезона с коледно парти, което се състоя в пит сградата на пистата Силвърстоун, която е съвсем близо до фабриката на четирикратните световни шампиони в Милтън Кийнс.

На партито отидоха близо 1600 души, което можеше да постави нечий друг бар под напрежение, но не и този на Ред Бул, шегуваха се празнуващите.

Речи на събитието държаха шефът на тима Кристиан Хорнер, конструкторът Ейдриан Нюи и Даниел Рикиардо, който донесе три победи на отбора през сезон 2014 г. Първата си официална поява пред хората на Ред Бул записа Данил Квят, който по-рано получи приза на ФИА за новак на годината. Руснакът изкара цялата вечер в Доха (Катар) със слънчеви очила, но не поради някаква модна причина, а заради падане на колело. Квят „омекотил” удара с лицето си и решил да не притеснява всички останали на церемонията на международната федерация със сините.

Тазгодишното коледно парти на Ред Бул бе с тема #10SeasonsRacing и това обясняваше изложените болиди: от RB1 до RB10, четири от които – шампионски. Бяха обособени и отделни тематични кътове – като Austin Pitstop Snack например, където бе отбелязан направеният за 1,923 секунди питстоп. В зоната на Гран при на Япония бяха маркирани четирите победи на Ред Бул на Сузука и т.н.