Начало Автомобили Рекорден брой посетители взеха участие в Hyundai Off Road Show 2016

Рекорден брой посетители взеха участие в Hyundai Off Road Show 2016

33
0

Около 530 клиенти и почитатели на Hyundai тестваха високопроходимите автомобили в гамата на южнокорейската марка през изминалия уикенд по време на традиционния есенен маратон на офроуд полигона край столичния „Бизнес парк”.

Всички желаещи успяха да изпитат възможностите на всъдеходите Hyundai Santa Fe, Grand Santa Fe, кросоувъра Tucson и компактния модел i20 Active на специално подготвено трасе с дължина 1,5 км, осеяно с препятствия, които симулират реални трудно проходими условия и ситуации, в които може да попаднете по време на лов, риболов или разходка в планината.

По време на събитието гостите имаха възможността да изпробват новия компактен модел Hyundai i20 Active, който предлага солиден дизайн и характеристики на кросоувър, за да заинтригува млади клиенти от градовете, водещи активен начин на живот.

Шампионът по офроуд за Източна Европа Цветомир Иванчев направи зрелищна обиколка с истински състезателен автомобил – прототипа Hyundai Santa Fe T1. Той е изработен в България със шаси на модела Hyundai ix55 и стъклопласт, и се задвижва от 3,0-литров V6 дизелов двигател с мощност 300 к.с. и 630 Нм въртящ момент.

Специален гост на събитието беше рали пилотът Григор Григоров, първенец в едномарковия рали шампионат Hyundai Racing Trophy, който зае навигаторското място до Цветомир Иванчев и двамата направиха обиколката на трасето.

Много от собствениците на автомобили Hyundai се възползваха от възможността да направят безплатен сезонен сервизен преглед за предстоящата зима. Специалистите от Hyundai провериха техните акумулатори, гуми, състояние на охлаждащата течност, маслото на двигателя, перата на чистачките и измиващите дюзи.

От Hyuidai се бяха погрижили за децата, след като имаше различни забавления за тях в рамките на батут и джаги, а кулинарните изкушения бяха дело на Ути Бъчваров.