Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Райконен най-бърз в сутрешната тренировка…

Райконен най-бърз в сутрешната тренировка…

32
0

Екипът на BMW Заубер вярва, че водещите отбори започват сериозно да се притесняват от тяхното темпо след като направиха най-силното си състезание за сезона в Бахрейн.###Екипът на BMW Заубер вярва, че водещите отбори започват сериозно да се притесняват от тяхното темпо след като направиха най-силното си състезание за сезона в Бахрейн.
Ник Хайдфелд финишира за трети пореден път на четвърта позиция. Още по-окуражаващ за тима обаче бе фактът, че благодарение скоростта на болида си германецът можеше да си съперничи с колите пред него.
Спортният директор на тима Марио Тайсен бе изключително радостен от представянето и според него BMW са близо до Ферари и Макларън.
„Несъмнено точно сега се чувстваме чудесно и мисля, че момчетата отпред започват да се притесняват от нас. Щастливи сме, защото от една страна бе поредното четвърто място, но също така беше много специално четвърто място, защото за първи път успяхме да достигнем скоростта на топ отборите”, обясни Тайсен.
Той призна, че не е сигурен защо са били толкова конкурентоспособни спрямо Ферари и Макларън в Бахрейн, но екипът се е борил да покаже същата скорост и в Малайзия преди седмица.