Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ралф срещу Хуан!

Ралф срещу Хуан!

44
0

Уилямс отново посяга към титлата. Пет години след последните триумфи от 1997 г. пилотите на тима отново спечелиха двойна победа в Малайзия, отново са силни.
Тимът е в позицията, в която бе през голяма част от последните 20 години – бори се за титлата, макар и Ферари все още да изглеждат много, много силни, Уилямс са все по-бързи.
С двигателите BMW и гумите на Мишлен екипът се възражда и както по всичко изглежда още тази година един от пилотите на Сър Уилямс може отново да се опита да спечели шампионата. Може, но кой?
Ралф или Хуан? Кой е по-силният съперник на Михаел Шумахер?
Кой от двамата – Ралф или Хуан ще стане шампион, дори и не сега?

След сблъскванията с Михаел Шумахер от началото на сезона, за Монтоя се пише повече. Преди Имола цяла Италия го постави срещу шампиона, особено след пресконференцията в четвъртък. Стана така обаче, че Ралф отново завърши пред Монтоя в неделя и въпросът „Ралф или Хуан“ отново зазвуча.
И двамата са силни, талантливи и ужасно амбициозни. Каквото и да говорят пред пресата, те чудесно знаят, че никой няма да получи предимство в тима на железния Франк и суровия Патрик Хед. Това е закон. Колкото им да им се иска няма да бъде предпочетен никой. Уилямс са минавали по този път, и не веднъж……………..