Начало Рали Рали „Сливен” с нов сайт за дебюта си в IRC

Рали „Сливен” с нов сайт за дебюта си в IRC

90
0
рали Сливен

Работата по организацията на рали „Сливен”, което тази година ще бъде за първи път кръг от Intercontinental Rally Challenge, върви с пълна сила. Освен дейностите от спортно-техническо естество, организаторите от АСК „Сливен” действат активно и по имиджа на състезанието, което ще приеме едни от най-добрите европейски пилоти между 28 и 30 септември.

В следващите дни електронната страница на състезанието ще бъде основно обновена. Освен оптимизирания дизайн, съобразен с най-добрите тенденци, уебсайтът на рали „Сливен” има подобрена функционалност, която да бъде в помощ на състезатели и зрители.

Разработчиците на уебсайта от „Boxfish Design Studio” и рекламна агенция „Витал” отново са заложили на богат снимков материал от предишните издания на ралито, а за втора поредна година са предвидили и изключително успешната „Рали телевизия”. През миналата година благодарение на нея зрителите, които не бяха в Сливен, имаха възможност да наблюдават на живо всички пресконференции и супер-специалния етап на състезанието.

Впечатление правят също големите банери, рекламиращи Сливен и България, като туристически дестинации.

Електронната страница на състезанието може да бъде открита на адрес: www.rallysliven.com

Както вече е известно, рали „Сливен” ще бъде единадесети кръг от IRC, а състезанието ще се проведе между 28 и 30 септември 2012 година.